Tuesday, August 9, 2011

cand stii ca iubesti fara limite?!

cind ai copii!! :)

sunt martor acestui sentiment si simt un privilegiu in a-l putea urmari atat de aproape..e chiar bine ca e inexplicabil si apare doar in momentul potrivit, caci cine stie ce-ar fi odata cu obtinerea controlului asupra unui fenoment fara hotare..hm..prea departe..inapoi la ei, la copii..cei ce transforma maturii in fiinte mecanic organizate, extrem de responsabile, uneori in exces, dar suprasaturate de acel aer al dragostei, ce-i face sa adore rutina indispensabil atasata unui copil..

si cind te gindesti, o baie seara..in fiecare seara..ah, si cite seri din astea sunt in 10 ani..si toate la fel..si toate aceluiasi copil..si toate unskippable..dar totusi iubite toate..miscari devenite automate, insa exact de dorite ca acele prime..orice sunet nou aduce o bucurie isterica..orice miscare nevazuta transforma ziua intr-o manifestare cu caracter solemn..o dragoste insoteste fiece privire, chiar si cele de cearta..o dragoste excesiva, enervanta uneori..dar reala..

e o parte din tine..esti chiar tu..cit te-ai iubi, de nu ai fi atat de critic?! ar exista oare unitati de masura pentru ea, pentru dragoste?! I don't think so..e o satistactie sa stii ca poti iubi atat..e o mandrie intr-un oarecare mod..e dragoste..

No comments:

Post a Comment