Sunday, May 15, 2011

si ar mai fi ceva..

cind ma trezesc nu-mi place..cind adorm nu vreau..de s-ar fi putut automatiza procesul, de pus OFF la acele prime ganduri care apar cind intru sau ies din somn..mereu mai este ceva ce trebuie gandit, niciodata nu e tot, chiar si in pauze..

libertatea e prea aproape..surprinzator, cind esti cat pe ce sa o atingi, cedezi, o reevaluezi si decizi ca nu-ti mai trebuie..libertatea e prea simpla pentru a fi nedorita..prea colorata pentru a fi usoara..prea rece pentru a-ti fi o iubita permanenta..doar amanta..doar efemer..doar o singura data..doar pentru altii, nicicand pentru tine..

dezamagire utila, productiva..nu..o las celorlalti, ce pot scurge experienta din tot ce li se intimpla..eu nu pot, nici nu vreau..scot doar ceea ce doresc din ceea ce imi e placut..selectie inconsistenta..inselectie..

ar mai fi ceva de mentionat..nimic nu e imposibil, nici facil..discretia fiecarui e cea care decide..e stupid de a imprumuta un rationament strain, chiar si doar pentru o clipa..un template venit nu e o solutie, nu e o regula..e o exceptie ce se arunca rar, imprevizibil, cu predictie incalculabila..nu!

nu mai e nimic..as fi vrut sa fie altfel, but not today..azi scriu prea mult, nu se citeste..    

2 comments:

  1. Читая лишь слова трудно понять что либо,но наверное и нет у тебя такой цели, что бы тебя поняли. Ведь если бы была такая цель, то наверное ты бы и не писала об этом. Хотя твои мысли мне нравятся. Только, пожалуйста, не копай глубоко.
    Я думаю что всегда можно найти плюсы. И даже в свободе. Люди гибли и гибнут за нее.

    ReplyDelete
  2. well it seems u r inlove, eu am aceleash simptome, who's the lucky guy/girl ?

    but dont mind me.

    ReplyDelete