Tuesday, April 19, 2011

do we need a second chance?!

ce-ar fi daca pentru fiecare greseala comisa am fi avut un backup pe care-l putem incarca, inlocuind realitatea, oricind..cit de util e sa avem optiunea de a face aceeasi for the second time in the same environment?! evident ca va avea de "suferit" in acest caz, in special, calitatea actiunilor, care, retusate si regindite, permit obtinerea sau a rezultatului dorit sau a unui substantial mai bun..pentru ce? oare cel existent nu ofera aceeasi doza de experienta fie el chiar si nedorit?

a second chance..tentant, insa artificial..un fail din prima, nu poate fi tranformat intr-un succes cu intensitatea unui facut right din start..fixat va fi..liniste va da..iluzie de fericire, probabil, va crea..toate efemere..vor trece..ramine orgoliu spart..si unde-i fericirea reparata atunci?

cred ca nu as da multa admiratie celor ce pot oferi si utiliza, fie si cu ratiune sau randament pozitiv, o a doua ocazie, caci, de fapt, totul se reduce la iertare si rescriere de istorie..adica modificari esentiale..se taie din unicitatea vietii..greseli retraite, lipite conform altor standarde..variatii de comportament, caracter..nimic steady..totul flexibil..dispare individualitatea..

so do we?!
imho, nu merita..ce a fost asa sa fie, natural..exista si alte benzi de fericire :)

No comments:

Post a Comment